PDA

View Full Version : Paysafecard Poland ?

IMBAlanced
December 15th, 2011, 12:35 AM
Hi!

Like in the title: Did someone payd in Poland with paysafecard ?
(Answer in PL/ENG) im asking cuz wanna know how it worked for them.

Regards.

ajas
December 15th, 2011, 12:46 AM
Tak to najlepsza opcja,płacisz i po godzinie grasz z hakami.

1clickeddy
December 15th, 2011, 12:54 AM
paysafecard used the same stystem for all countries so your question should be

Does paysafecard work?

anwser is yes

IMBAlanced
December 15th, 2011, 01:06 AM
Tak to najlepsza opcja,płacisz i po godzinie grasz z hakami.

Dzieki za odpowiedz. Jesli nie masz nic przeciwko zadam jeszcze kilka pytan ? :)

1clickeddy - i know it works dude but i just want to ask some questions to ppl from my country to be sure what i do and how it worked for them. But ty for reply ! :)

Hooch
December 15th, 2011, 01:09 AM
Dzieki za odpowiedz. Jesli nie masz nic przeciwko zadam jeszcze kilka pytan ? :)

1clickeddy - i know it works dude but i just want to ask some questions to ppl from my country to be sure what i do and how it worked for them. But ty for reply ! :)

Wal śmiało na PM == Send me pm.

ajas
December 15th, 2011, 01:10 AM
Dawaj co ci trzeba.

IMBAlanced
December 15th, 2011, 01:20 AM
Wal śmiało na PM == Send me pm.

Prywatne sa niestety tylko dla tych ktorzy juz maja wykupionego hacka/pakiet
Jesli to nie problem to tu pogadamy. Jesli jednak ktos ma kasowac temat za jezyk to smialo moge podac GG.

Placiliscie w Paysafecard ?

1. Z tego co wiem to max na jednym kwitku moze byc 300zl wiec laczyliscie je razem ?
Nie bylo z tym zadnych problemow ? Z tego co tak czytam ostatnio to duzo osob ma jakies problemy typu odmowa transakcji.

2. Wszystko smiga automatycznie tak jak pisze x22 ? Tzn. Wplacam i automatycznie po tej godzinie mam juz konto abonenta ? i caly dostep ?

3. Co kupiliscie ? jesli mozna wiedziec :) Ja mam zamiar kupic caly pakiet za 120 Euro (patrzac na polska walute wy****zi to najtaniej) Licze tutaj na ta swiateczna promocje.

4. Jak to wyglada naprawde ? Jest tak jak pisza ludzie i wielce to wychwalaja ?

5. Da sie ustawic aima na legit'a ?

6. Cos tam wyczytalem ze wyjdzie nowa wersja v.3.0 tak ? Co tam nowego ma byc ?

7. Pisza cos w tych prywatnych tematach (dla abo) na temat baypassow TZAC, ESLwire ?

Z gory dzieki.

ajas
December 15th, 2011, 01:46 AM
1 Tak płaciłem paysafecard i można łączyć kody.2Tak płacisz i do godziny masz dostęp do całego forum.3Cały pakiet najlepsza opcja zdecydowanie.4Używam od roku ani jednego bana.5 Tak.6 Jest ukończone w 70% kiedy będzie i co w nim będzie nie wiem.7 Zazwyczaj informują gdy jakiś bypass jest gotowy o esl wire jest wiele pytań ale x22 jak na razie go nie wspiera,czy będzie nie wiem.

IMBAlanced
December 15th, 2011, 02:01 AM
1 Tak płaciłem paysafecard i można łączyć kody.2Tak płacisz i do godziny masz dostęp do całego forum.3Cały pakiet najlepsza opcja zdecydowanie.4Używam od roku ani jednego bana.5 Tak.6 Jest ukończone w 70% kiedy będzie i co w nim będzie nie wiem.7 Zazwyczaj informują gdy jakiś bypass jest gotowy o esl wire jest wiele pytań ale x22 jak na razie go nie wspiera,czy będzie nie wiem.

Dzieki za wszystko ! :)

Mod/Admin - u can close this thread. Thank you.